Mange tøffe kamper i årets første WLP

We Love Padel NOX ble spilt på Elverum denne helgen og det meldes om mange spennende og velspilte kamper. WLP har fokus på at alle skal ha det bra både på og utenfor banen med forskjellige klasser og sosiale kvelder.

Året første WLP turnering startet med den populære mix-klassen på fredag, der det var 20 lag påmeldte. Her begynte det med 5 grupper med 4 lag i hver gruppe. 8 lag gikk da videre til sluttspill. Etter mange gode matcher var det Frida Vedlund og Jose Lopez som sikra seg finaleplass mot Camila De Santana og Andreas Midell. I gruppespillet hadde disse to lagene møttes i en match som ikke kunne vært jevnere, der De Santana og Midell vant 10-8 i avgjørende super tiebreak. I finalen var Vedlund og Lopez revansjesugne og vant 7-5, 6-1.

På lørdag var det duket for både herre og dameklassene. Herrene hadde 3 forskjellige klasser, inndelt i A, B, og C. Damene hadde en klasse, damer C. Med mange interessante par i herrer A var det knyttet mye spenning til hvem som skulle gå seirende ut. Klassen ble delt inn i 2 grupper med 8 lag som kjempet om de fire semifinale plassene. I gruppe 1 var det Andreas Midell og David Lager som kom på førsteplass og Lasse Sundell og Jose Lopez på andreplass. Her var det flere av kampene som kunne vippet begge veier, og Øyvind Welle og Joakim Ohrling tapte to kamper i avgjørende super tiebreak. I gruppe 2 vant Peter Midow og Christian Bergh alle 3 av kampene sine, to av dem i supertiebreak. På andreplass kom Isabella Billengren og Johan Malmkvist. Til slutt møttes Midow/Bergh og Midell/Lager i finalen der førstenevnte innkasserte en 2-0 seier. Midell fikk nøye seg med 2 sølvmedaljer denne helgen.

– Det jeg liker med WLP er at kampene er nesten direkte etter hverandre og man slipper lange ventetider. Lasse, Petter og Simone skaper som alltid veldig god stemning. Hallen hadde god takhøyde, bra baner og hyggelige folk som jobbet der. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med helgen og det var gøy med mange spennende kamper, sier en fornøyd Peter Midow etter finaleseieren.

Herrer B hadde 16 lag påmeldte, der 8 lag gikk videre fra gruppespillet til sluttspillet. Her klarte finalistene Lars Nordby/Rune Johannesen og Eivind Christensen/Harald Gundem å spille seg frem til finalen uten å tape sett i sluttspillet. I finalen skulle det derimot bli spenning fram til siste ball. Nordby/Johannesen kom seierende ut med 11-9 i avgjørende super tiebreak.

I herrer C var det også meldt på 16 lag og 8 gikk videre til sluttspill. Martin Karlsson og Stig Kulvedrøsten vant 6-1, 6-2 mot Thomas Slotte og Marius Knutsen i finalen.

I dameklassen spilte det 8 lag, der 4 gikk videre til semifinaler. Camilla Laursen og Thea Framaas gikk uten sett tap gjennom hele turneringen, og i finalen spilte de mot Trinelin Randin og Maren Reitan Sundstrøm. Det som holdt på å bli en spennende kamp måtte avbrytes da Maren skadet foten. Derfor vant Laursen/Framaas på walkover.

En av arrangørene, Lasse Sundell, melder om en fantastisk helg der det ble spilt mye god padel. På lørdagskveld ble det arrangert en stor fest for alle deltakerne.

-Vi har hatt en fantastisk helg på EuroPadel på Elverum. Både turneringen og arrangementet på kvelden opplever vi som en stor suksess. Vi gleder oss allerede til neste WLP turnering, Ragde Open som spilles på Nordic Padel i Oslo om to uker, sier en fornøyd Lasse Sundell.

Link til We Love Padel sin hjemmeside: wlp.no

Link til resultater: https://rankedin.com/en/tournament/8136/we-love-nox-by-wlp/draws/19637

About the author