Beste tipsene på padel julegaver

Er du sent ute med julegavene? Ta det med ro. Det er enda ikke for sent å finne noen gode padel gaver å gi til venner og familie. Her kommer noen tips fra oss i padelmagasinet til hva som er lurt å kjøpe.

Små gaver som alle blir glade for

Om du ikke ønsker å kjøpe noe stort, men fortsatt vil gi en gave som vil bli gledelig tatt imot så anbefaler vi å kjøpe nye grep, svette/pannebånd, caps, baller, eller beskyttende tape. Disse gavene koster som regel under 100-lappen, men vil gi et stort smil til den som tar imot. Mange trenger disse tingene og må kjøpe det selv på et eller annet tidspunkt. For å kjøpe slike småting kan du dra til de fleste padelsenterene rundt omkring (de har som regel en liten butikk på senteret), eller bestille på www.rocketpadel.no eller www.padelutstyr.no.

Gunstig å kjøpe racketmodeller fra 2021

2021 begynner å gå mot sitt slutt og det er mange merker som nå har lansert sine 2022 modeller. Det innebærer at du ofte kan få gode tilbud på 2021 modeller. Hvis du er på jakt etter en ny racket og den du skal gi det til ikke har spilt i mange år og ikke er på den høyeste nivåen i Norge så funker en racket fra modell 2021 like fint som fra 2022. Generelt kan man si at en person som er ganske ny i idretten trenger en racket med god kontroll. En grund prinsipp her er å velge et racket som er mer rundt i en sirkelformasjon. Er prisen litt høyre så er oftest også kvaliteten litt bedre og racketen kommer til å holde lenger. På rocketpadel finnes det en outlet side der du finner gode priser på utstyr fra 2021: https://www.rocketpadel.com/no/sale/. Men også padelutstyr.no har tilbud på en god del ting fra 2021.

For den som vil ha det seneste av det beste

Det er mange merker som allerede har lansert sine nye racketer for 2022 og som du kan finne til kjøp. Både Adidas og Head kommer med mange nye spennende modeller som er verdt å ta en nøye titt på. Ikke minst er designen på disse racketene i en klasse for seg.  To merker som ofte har litt mer rimelige pris, men fortsatt god kvalitet er Babolat og RS. Babolat er et velrenommert merke fra tennisen som også lager skikkelig gode padelracketer med god kvalitet, til en litt bedre pris enn flere av konkurrentene. RS er en forkortelse av Robin Søderling som var Sveriges beste tennisspillere i starten på 2000-talet og har vært rangert nummer 4 i verden, 2010. Nå driver han sitt eget merke RS, som har gode racketer til en rimelig penge.

Dressed for Success!

Når det kommer til padel klær skiller moten seg en god del. De merker som ligger i fremkant her er di som har en sterk brand, ikke bare i padel. De merkene som skiller seg ut her er Adidas og Fila som har sterke kolleksjoner på klær. Både når det kommer til kvalitet og utseende. Både Padelutstyr.no og rocketpadel.com/no har en god del Adidas klær. Når det kommer til Fila, er det vanskeligere å finne. Da er det https://no1padel.com/ som er offisiell leverandør av FILA produkter i Norden.

Gi et par sko!

På mange baner ligger det en god del sand på og det betyr i praksis at du sklir en god del – hvis du ikke bruker padelsko. Dette vil hjelpe deg på banen og du unngår også en del skaderisiko. Her er det mange merker som har gode alternativer på sko. Men igjen – det er ikke vits å bruke masse ekstra penger på 2022 modeller her. De fleste nettsteder har tilbud på 2021 modeller og det funker som regel like godt som 2022 modeller.

Ute i siste liten?

Bor du i Oslo kan rocketpadel levere varene dine på sine pick ups store i Oslo så sent som til 12:00 på julaften.

Vi i padelmagasinet ønsker dere masse lykke til meg julegavene og håper at disse tipsene hjelper dere litt på traven.

About the author