Coello, 19 år ung i historisk WPT finale

Arturo Coello, 19 år som spiller sammen med padelns største noensinne –23 år eldre Fernando Belasteguin tok seg på lørdag kvelden videre til finale i World Padel Tour Miami. Det betyr at Coello er den yngste spilleren noensinne å spille en finale på World Padel Tour.

Coello og Bela spilte i det nærmeste feilfri padel når dom slo ut det argentinske paret, Federico Chingotto og Juan Tello i semifinalen. Kampen var over på en time og 11 minutter etter 6-3, 6-4 vinst og total dominans av Coello/Bela. Bela som i perioden med turneringsoppehold trent ekstra mye på å utvikle sin vibora og sin kicksmash viste prov på betraktelig flere kicksmasher enn vanlig. Dette i kombinasjon med ekstremt aggressivt volleyspill av den unge Coello, gjorde paret ustoppelige.

I finalen venter sensasjonsparet Lucas Campagnolo og Javier Garrido som i sin semifinale slo ut stjerneparet Agustin Tapia og Sanyo Gutierrez.

Finalene kan sees direkte på world padel tours egne sider eller på viaplay.no. Først ut er damefinalen 19:00 mellom Paula Josemaria/Ariana Sanchez og Alejandra Salazar/Gemma Triay. Herrenes finale starter rett etter damefinalen.

About the author