Kun Drammen PK har meldt interesse for å arrangere rankingturnering

Sesongen 2021 går mot sitt slutt og enda er ikke noen ny terminliste offentlig gjort hos tennisforbundet. Kun Drammen Padelklubb har meldt in interesse for å arrangere rankingturnering, melder Franck Fog på tennisforbundet.

-Jeg håper jeg kan oppdatere terminlisten for 2022 i de nærmeste dagene. Men så her langt er det kun Drammen Padel klubb som meldt in interesse. Jeg må ta en runde med di andre klubbene og få en oversikt over hvilke som kan tenke seg å arrangere, sier Franck Fog.

I den siste tiden har det vært en del rykter rundt om i padel Norge om en ny turneringsform, Norway Padel Tour. Inspirert av den svenske modellen Swedish Padel Tour.

-Vi har hørt rundt blant klubbene hvordan interessen for noe slikt er. Men det kan virke som at modenheten ikke er helt der enda for noe slikt. Det ser ut til at vi venter med å lansere dette konseptet. I stedet så videreutvikler vi ranking turneringene og ser på spilleformen for dette med flere forskjellige klasser og fire større turneringer per år, forteller Franck.

Akkurat hvordan formen blir på ranking turneringene kan ikke Franck svare på. Men at det er snakk om en A, B og C klasse er det mest trolige. Der ranking poengene per lag er styrende for hvilken klasse du kan spille.  

-Vi må se over ranking poengene man får for respektive plassering. For eksempel bør du få flere poeng hvis du vinner B klassen til sammenligning hvis du kommer på siste plass i A-klassen. Ellers er det ikke mulig å avansere i klassene, forklarer Franck.

Norsk Padel ranking har ikke bare vært vanskelig å finne frem til, men også sjeldent oppdatert.

-Jeg har som ambisjon at denne skal oppdateres en gang i måneden fremover og den blir oppdatert i løpet av noen få dager. Vi er også takknemlig for det jobb dere gjør med Padelmagasinet og at dere gjør det enklere å finne frem til ranking og terminlister, avslutter Franck Fog.

Padelmagasinet oppdaterer både terminliste og ranking så fort vi har fått tilgang til dette. Hvis du som arrangør har en turnering i tiden fremover tar vi gjerne mot informasjon om dette og publiserer det samme hos oss.