Dame eliten tilbake på NPT i Moss

Etter at større delen av den norske dame eliten ikke kom til start i seneste NPT i Askim så er det nå et betraktelig mye bedre startfeldt på damesiden. 

I damernes A klasse er det 6 lag som gjør opp i et gruppespill. Det er opplagt for spenning når den unge super duoen, Mille Huse og Emma Karlsrud møter Norges eneren og til like damen som ikke tok ut de unge talentene til VM-laget, Wanda Håbrekke. Wanda som spiller sammen med Hannah Lehfeldt. Og favoritt burden må nok de siste bære. Hannah som har budd en lenger tid i Spania og utviklet sitt padel spill til en meget høy nivå. Wanda – vet vi siden tidligere hva hun kan prestere. 

Outsider I dameklassen blir Sandra Bolstad og Vendela Fridell. 

Nacho Bravo storfavoritt med svenskspanjol  

Nacho Bravo som vant seneste NPT sammen med Frederick Schaefer parer denne helga sammen med den meget kompetente spanske spilleren som bur i Sverige, Borja Barra. Disse to blir paret å slå denne helga. Intressant blir det også å følge den nye konstellasjonen Hector Palacios og Michael Geraghty. To backhandspillere som nå må bli enige om hvem som skal klive over på forehand. 

Hector Palacios

NPT I Moss spilles lørdag og søndag. Resultat og trekning kan dere finne her.

About the author