Flere spennende nye par på NPT3 i Ski til helgen

I morgen lørdag den 23. april starter årets tredje Norwegian Padel Tour. Denne gang er det Oslo Padelklubb som er arrangør sammen med PDL i Ski. I startfeltet ser vi flere nye parsammensettinger som kan bli spennende.

Silvia Ricote og Hanna Lehfeldt bilder nytt superpar

Silvia Ricote

Største favorittene finner vi nok på damesiden der Hanna Lehfeldt parer sammen med Silvia Ricote for første gang. Fremste utfordrer til dette paret blir Isabella Billengren som gjør debut på NPT for i år sammen med Jannicke Kristiansen. Ellers er det flere av de beste damene som mangler i årets tredje NPT3. Deriblant vinnene fra NPT2 i Moss, Wanda Håbrekke og Patricia Levitskiy De Miguel.

Ignacio Bravo og Henrik Ljungberg med nye partnere

Henrik Ljungerg og Ignacio Bravo

På herresiden splitter det sterke paret Ignacio Bravo og Henrik Ljungberg på seg. Bravo spiller i stedet med talentfulle venstrehendte spilleren Sander Gravfort og får ses som en av favorittene i herrenes A klasse. Henrik Ljungberg parer i stedet sammen med Johan Malmqvist som har spilt de to første NPT turneringene sammen med Andreas Midell. Både Ljungberg og Malmqvist spilt på forehandsiden i de to innledende NPT turneringene. Men mest trolig er nok at Ljungberg tar steget over på backhand der han har spilt en god del tidligere.

Andreas Midell parer i stedet sammen med Jesper Dahlin og det innebærer at Dahlin gjør debut i A-klassen på NPT i 2022.

Ikke noen Hector Palacios til start

Hector Palacios

Hector Palacios som har vært i to finaler sammen med Daniel Picard på NPT i år kommer ikke til start og stedet spiller Picard sammen med Ronny Jensen.

Ellers er det Faustino Yela og Jonas Støre som får ses som de største favorittene sammen med Bravo og Gravfort.

Over det hele ser A klassen kanskje litt svakere ut en tidligere to turneringer. Men samtidig mer jevnere og spennende med nye konstellasjoner.  

NPT3 starter lørdag morgen i PDL Ski sine lokaler den 23. april og avgjøres på søndag ettermiddag.

About the author