Fredrik og Frederick suverene i finalen!

Fredrik Ask og Frederick Schaefer var favoritter på forhånd og det viste de fra første ball i finalen.

Det første settet gikk fort og de sparte ikke på kruttet. Etter solid spill og mange imponerende kicksmasher ut av banen kunne de kvittere inn en 6-0 seier i det første settet.

På den andre siden av banen stod Jacob Knagenhjelm og Michael Geraghty, tilsynelatende preget av nivåforskjellen i første sett.

-Det er trist at vi startet så dårlig, vi kom aldri opp i vår normale kapasitet, sier en skuffet Jacob Knagenhjelm etter kampen.

Andre sett fortsatte på samme imponerende måte som det første fra Fredrik og Frederick. Noen finalenerver var ikke til å se og det var tydelig hvor god påvirkning Fredrik Ask, med sin erfaring, hadde på Frederick Schaefer.

-Vi prøvde bare å fokusere på vårt spill, istedenfor å ha fokus på det motstanderen gjorde. Vi spiller en veldig bra kamp og det er gøy å se at Frederick klarer å holde et så høyt nivå gjennom hele matchen, forteller Fredrik Ask fornøyd.

Fredrik har valgt å si opp jobben for å satse på padel for fullt fra 1.januar, og håper på å spille mange flere turneringer i utlandet neste sesong. På spørsmål om de to kommer til å fortsette å spille sammen svarer Fredrik Ask:

-Vi må jo forsvare NM tittelen neste år også, og hvis Frederick etter hvert får litt internasjonale ranking poeng så kan det hende vi prøver å spille noen turneringer i utlandet etter hvert.

Dette er for øvrig Fredrik Ask sitt fjerde NM gull på rad, og akkurat nå ser det ikke ut som noen kan true posisjonen hans som Norges beste padelspiller.

Vi gratulerer alle medaljevinnerne!

Resultater herrer:

1.plass: Fredrik Ask/Frederick Schaefer

2.plass: Michael Geraghty/Jacob Knagenhjelm

3.plass: Henrik Ljungberg/Jonas Støre

3.plass: Hector Palacios/Daniel Picard

5.plass: Andreas Ljones/Finn Vetvik

5.plass: Peter Midow/Joachim Öhrling

5.plass: Øystein Steiro/Faustino Arino

5.plass: Marc Sterken/Nils Petter Haugen

About the author