Historiens første Sørlandsmesterskap i padel!

Helgen 26. og 27. mars er det duket for det første Sørlandsmesterskapet gjennom tidene. De nye hallene i Mandal og Søgne venter på å ta imot ivrige padel par som kjemper om å bli hedret som Sørlandsmestere når helgens kamper er ferdigspilte.

Det er 20 herrepar som er meldt på helgens turnering, og det er stor spenning rundt hvem som stiger opp på tronen og kaprer tittelen. Oppsettet blir 4 grupper med 5 lag. De to beste lagene går videre til A-sluttspillet. Tredje og fjerde plassen går videre til B-sluttspill mens femte plass får nøye seg med de 4 gruppespillskampene.

Gruppespillet blir spilt på lørdag på PDL senteret i Mandal, og sluttspillet spilles på søndag på PDL senteret i Søgne.

-Vi har lyst til å samle alle Sørlandets beste spillere på et sted, og bidra til å skape et godt padel miljø i sør. Vi ønsker å ha litt konkurranse mellom de forskjellige senterne sine spillere. I tillegg vil en slik turnering gjøre at spillerne blir bedre kjent med hverandre. Målet er å ha turneringer på Sørlandet regelmessig fremover, forklarer turneringsarrangør Torgeir Aslestad, som også er hallsjef i Søgne.

Kriteriene for å være med på Sørlandsmesterskapet var i år at minst en av spillerne på laget hadde tilknytning til Sørlandet.

Helgen etterpå, 2. og 3. april, er det Sørlandsmesterskap for damene. Her vil det bli et lignende opplegg, avhengig av hvor mange påmeldte det blir.

Padelmagasinet skriver om resultater etter turneringen er ferdigspilt.

About the author