I dag starter WLP Ragde Open – Norges største turnering alle kategorier

Det er duket for stor padelfest i helgen på Nordic Padel når We Love Padel arrangerer sin største turnering hittil. Interessen for turneringen har vært stor og det er lange ventelister inn i turneringen.

Totalt er det 118 lag og 236 spillere som stiller til kamp fordelt på 4 herreklasser, 3 dameklasser samt en mix klasse. Det er ny rekord i norsk padel og ekstra gledelig å se at 32 damelag har meldt seg på.

 Men det er ikke bare på antall spillere som rekorder slås i helga.

– Den totale prissummen for helgen er 48 000 NOK i rene cash og andre priser til en total verdi på nærmere 100 000 som er fordelt ut på de forskjellige klassene, forteller Lasse Sundell samtidig som han monterer beachflag.

Lasse Sundell

We Love Padel er mer enn bare padel

Utover mengder med padelkamper i helga så blir det også stor bankettmiddag på lørdag kvelden følget av fest i Nordic Padel sine lokaler etterpå.

-Per nå er det over 75 gjester meldt på til middagen og vi regner med enda flere til festen etterpå. Interessen har vært over all forventing, sier Lasse Sundell med et stort smil.

Elite klassen er det beste som spilles på norsk jord

Herrenes elite klasse er en ren invitasjons klasse med 6 lag bestående av det beste Norge har å tilby av padelspillere sammen med spanske spillere der de fleste holder til på World Padel Tours kvalikrunder, pre previa. Et av parene som kommer til start er Frederick Schaefer med sin spanske partner Sergi Bigas. Frederick som tidligere har vært en utpreget backhandspillere har nå tatt steget over på forehandsiden sammen med Sergi.

-Jeg har hatt en del skadeproblemer og slagene jeg slår fra forehandssiden fungerer bedre for kroppen min. I tillegg er Sergi en helt fantastisk backhandspiller så det er det beste oppsettet for oss, sier Frederick Schaefer.  

Sergi Bigas og Frederick Schaefer

Frederick og Sergi er begge ydmyke og ønsker ikke å løfte frem seg selve som favoritter på fredag.

-Det er sterke lag som er påmeldt. Spiller vi på topp kan vi gå langt men par som Fredrik Ask/Claudio Zurita og Ignacio Bravo/Daniel Bautista blir veldig farlige. Det blir også spennende å se Hector Palacios sammen med Guillermo Vzay. Jeg tror de kommer til å spille veldig smart og taktisk god padel, avslutter Frederick.

Hector Palacios

Wanda spiller med spanske Silvia Ricote  

I damklassen er Wanda Håbrekke storfavoritt sammen med Silvia Ricote som til vanlig er coach på Bærum Padel. Silvia er en meget god spiller fra Torrevieja i Spania. I disse to damene bor det mye rutine og det skal mye til om de ikke stikker av med seieren i helga. Et spennende par som muligens kan utfordre Wanda og Silvia er Hannah Lehfeldt som parer sammen med unge Mille Huse. Hannah som bor i Madrid til vanlig har gjort store fremsteg og det blir interessant og se hva hun og talentfulle Mille kan prestere i helga.

We Love Padel starter allerede torsdag kveld med mixturnering og fortsetter med de resterende klasser fra fredag. Trekninger og tidsskjema finner dere inne på RankedIn her:  https://rankedin.com/en/tournament/6757/ragde-challenge-by-we-love-padel

About the author