Ignacio Bravo vinner på nytt i NPT3 sammen med nye partneren Sander Gravfort

Ignacio Bravo som vant NPT1 sammen med Henrik Ljungberg spilte denne helgen med unge venstre hente talentet Sander Gravfort. Det viste seg også det å være et vinnende konsept.

På forhånd var Bravo og Gravfort favoritter sammen med Jonas Støre og Nino Arino. Det var også parene som endte opp i finalen på søndag. Men før det så stiltes Støre og Arino på uventet tøft motstand i semifinalen mot Peter Midow og David Lager.

-Jeg har ikke spilt kamp mot dem tidligere men jeg fikk advarsel på forhånd om at Midow er en vanskelig spillere å møte, spesielt hvis du ikke har spilt mot han tidligere. Så vi var godt forberedt på en tøff kamp, sier Jonas Støre.

Peter Midow og David Lager som imponerte stort i helgen vant også mot de rutinerte paret Daniel Picard og Ronny Jensen i gruppespillet.

– Det har fungert veldig bra mellom oss i helgen. David er veldig flink til å spille meg god og spiller baller som gjør at jeg får komme til å spille dom ballene som jeg er best på. Det har vært veldig gøy i helgen å spille sammen og det føles som om vi har enda mere å gi fremover, sier en optimistisk Peter Midow.

Semifinalen mellom Støre/Arino og Midow/Lager endte tilslutt opp med seier 7-5, 6-4 til det norsk-spanske paret.

Men i finalen ble Gravfort og Bravo nummeret for stort for Støre og Arino.

-Det føltes som vi hadde god kontroll på starten av kampen og hadde ledelsen med 4-2 i første set. Men så snudde det og vi tapte setet med 7-5. Det var ganske ødeleggende for vår del. Mot så bra motstand som dette må man ta de muligheter man får og det klarte vi ikke i dag dessverre, sier Jonas Støre i en kommentar etter finalen.

Sander Gravfort som gjorde sin debut i A-klassen for sesongen 2022 var godt fornøyd med seiren.

-Det var en veldig kul finale med godt spill og jeg følte at jeg klarte å stå opp på en god måte. Det var morsomt å ta denne seieren og det var en god turnering å spille sammen med Bravo, avslutter Sander Gravfort.

About the author