Interpadel Oslo gjenåpner i dag!

For to uker siden ble Interpadel Oslo pålagt av kommunen å stenge på grunn av manglende bruksrett av lokalene. Nå er papirene i orden og Oslo kommune har gitt grønt lys til gjennåpning.

-Vi er selvfølgelig veldig glade over å kunne åpne på nytt og allerede i dag. Vi har fått veldig god hjelp av kommunen i denne saken og de har behandlet oss på en veldig god måte, sier en strålende fornøyd Usman Saleem som er senterleder på Interpadel Oslo.

Usman forteller at selv om det har vært tøffe uker så er han veldig takknemlig for den store støtten han har fått.

-Jeg har mottatt opp mot 1000 mail fra folk som ønsket å vise støtte til oss og som har spurt om dem kan bidra på noen måte. Det setter vi ekstremt mye pris på. Nå gleder vi oss skikkelig å velkomne folk tilbake til hallen igjen.

6 dobbelbaner og 2 singelbaner

Interpadel Oslo ligger på Kalbakken og har totalt 8 baner. 6 dobbeltbaner og 2 singelbaner. Det var mandag for 2 uker siden at de måttet stenge lokalene og to dager senere skjedde det samme med PDL Økern. Nå har Interpadel fått grønt lys for å åpne. Når PDL Økern kan få gjøre det samme er fortsatt uavklart. Padelmagasinet kommer tilbake med mer informasjon om PDL Økern så fort vi vet mer om saken.

About the author