Konkurranse! – Månedens ball!

Bli med å vinn!

Det er med stor glede vi i Padelmagasinet kan presentere konkurransen Månedens Ball i samarbeid med Adidas. Dette vil bli en månedlig konkurranse med oppstart i februar, der alle padel elskere kan sende inn en video av noe kult de har fått til med en padelracket og ball. Dette kan være alt fra en trickshot hjemme alene i stua, til et fantastisk poeng du og dine venner har spilt på padelbanen. Vi vil se alt!

På slutten av måneden vil vi da plukke ut de 3 videoene vi synes er mest imponerende, og la følgene våre stemme på den av de 3 som blir vinneren. De vil bli fantastiske premier sponset av Adidas til vinnerne hver måned.

På slutten av 2022 vil vi også kåre ‘Årets Ball’, som da er den beste videoen som har blitt sendt inn fra gjennom hele året. Vinneren her vil vinne en større premie fra Adidas.

For å kunne delta trenger man å gjøre følgende:

  • Legg ut video på instagram og tagge oss @padelmagasinet.no
  • Bruk hashtag #månedensballfebruar
  • Følg @padelmagasinet på Instagram

For å komme i gang med en kikk så starter vi februar måneden sin konkurranse allerede i dag og den varer fram til 28.februar.

Og hva passer ikke bedre enn å starte konkurransen månedens ball med å ha baller i verdens klasse som premie første måneden?

Månedens ball i februar vinner tre  ballrør av Tretorn Serie+ Padel Tour. Dette er ballen for deg som liker et høyt tempo og gjerne slår en smash ut av buren. Det her er ballen som gir deg muligheter å ta ditt spill til neste nivå.

Vi håper å se mange kule videoer fra dere!

About the author