Kun tre av landets ti beste spillere kommer til start på NPT4 i Drammen

Når NPT4 starter i Drammen til helga så er det utenom syv av de ti beste herrene på plass – og mange der til som savnes i startlisten. Når det kommer til damene så er det kun seks lag som er påmeldte.

Skal de bli første vinsten for Jonas og Nino?

Favoritter i herreklassen er Nino Arino og Jonas Støre som kom på andre plass i NPT3. Nino og Jonas som spiller i gruppe 1 ser ut til å få en enkel vei frem til søndagens sluttespill. Men i gruppe to finnes to sterke lag som venter på å gjøre det vanskelig for favorittene. Største utfordrerne blir Michael Geraghty som gjør sesongs debut på NPT i år sammen med Richard Rogstad. Så har vi paret som imponert den siste tiden og som var i finale i We Love Padels siste turnering: Peter Midow og David Lager.

Få men sterke lag på damesiden

På damesiden er det kun seks lag som kommer til start, men startfeltet er sterkt.  Norgesmesterne Wanda Håbrekke og Patricia Levitskiy de Miguel må ses som favoritter sammen med det meget sterke spansk-svenske paret Isabella Billengren og Silvia Ricote. Spennende som vanlig blir det å følge de unge talentene fra Askim, Mille Huse og Emma Karlsrud som blir stadig bedre for hver turnering som går. Outsider til disse tre lagene er de tidligere tennisspillene Sandra Bolstad og Vendela Fridell.

Joakim Karlsson gjør spennende start i herrer B

Tidligere supertalentet i tennis, Joakim Karlsson gjør debut i NPT og parer sammen med Andreas Lindberg. Dette laget må nok sees som et av dom sterkeste som kommer til start i herrer B sammen med bordtenniskombinasjonen Finn Vetvik og Sondre Berner der Finn er den høyest rangerte spilleren i herrer B (15). Disse lagen møtes allerede i gruppespillet men kan helt sikkert møtes på nytt igjen i sluttspillet.

About the author