Ljungberg og Bravo troner øverst i årets første NPT

Endelig var det duket for årets første Norwegian Padel Tour turnering, og etter to dager med intens konkurranse i Letohallen kunne Henrik Ljungberg og Ignacio Bravo juble etter seier i finalen mot Hector Palacios og Daniel Picard.

Med de 8 høyest rangerte lag i Herrer A var det 3 lag som spesielt skilte seg ut som favoritter. To av disse lagene var i gruppe 1 og besto av Ljungberg/Bravo og Palacios/Picard. Bravo, som er trener i Moss Padelklubb og ranket topp 400 i verden, og Ljungberg spilte sin første turnering sammen. Her ble de kastet rett inn mot regjerende veteran EM mesterne Palacios og Picard i første gruppekamp, noe som skulle vise seg å bli en tøff start. Palacios/Picard har spilt sammen en god stund og brukte dette til sin fordel der de tok seieren 2-0.

I gruppe 2 var det Jonas Østergaard Støre og Faustino Arino Yela som var klare favoritter til å avansere til semifinale. Dette klarte de uten problemer, og tapte knapt games. På andreplass i denne gruppen kom Finn Vetvik og Andreas Ljones.

På søndag var det duket for semifinalene:

Ljungberg/Bravo-Støre/Arino

Palacios/Picard-Vetvik/Ljones

Her klarte Ljungberg og Bravo å vinne 6-1, 7-5. Vetvik/ Ljones ble slått 6-2, 6-1 av Picard/ Palacios. Finalen ble en reprise av gruppekampen, og her var det spenning rundt om paret fra Moss Padelklubb kunne ta revansj. Finalen åpnet med 7-5 til Europa mesterne og kampen om revansj ble enda litt hardere. Moss paret klarte å snu kampen og vant de neste to settene 6-1, 6-3. Dermed kan Ljungberg/Bravo juble for seier i årets første ranking turnering.

– Jeg kan ikke spille bedre enn dette. Det her er min beste nivå. Jeg får veldig mye ball og hadde 94% av makspuls når kampen var ferdig. Det føles utrolig bra at vi klarte det. Nacho er en fantastisk spiller, sier en fornøyd Henrik Ljungberg rett etter kampen.

I Herrer B vant Peter Midow og Anders Myrvold.

Peter Midow og Anders Myrvold

Herrer C ble vunnet av Goran Asanovic og Adnan Skikic.

Fullstendige resultater kan dere finne her: https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=E67176C4-1D57-4F10-AE16-BECD033FAAEC

About the author