Moss Padel først ute med terminliste

Planlegger stor turnering og Norwegian Padel Tour

Moss Padel er tidlig ute med sin turneringskalender og ambisjonene er høye. I planen ligger blant annet to Norwegian Padel Tour turneringer og storsatsingen Royal Padel Open 6.-8. mai.

Vi har som ambisjon at dette skal bli Norges største turnering. Vi bygger ut Moss Padel med fem nye baner. To singelbaner og en dobbelbane inne samt to baner ute, sier en engasjert Henrik Ljungberg, Hallsjef Moss Padel.

Royal Padel Open kommer til å spilles i 7 forskjellige klasser: Herrer A, B og C. Damer A og B samt mixed A og B. Det betyr klasser for alle nivåer med både spill innendørs og utendørs.

-Alle kommer til å få minst tre kamper hver og vi ønsker å lage en skikkelig god atmosfære rundt turneringen. Vi kommer til å ha en stor kiosk med tilbud på mye forskjellig mat og drikke, det blir streaming på to baner og mange fine priser forteller Henrik Ljungberg.  

Påmeldingen til Royal Padel Open er allerede åpen i appen Padel Manager og har early bird pris for dem som melder seg på før 1. april (450 NOK/pp. Ord. Pris 550NOK/pp).

Norwegian Padel Tour

Men de høye ambisjonene hos Moss Padel stopper ikke der. Turneringskalenderen er full av turneringer der to Norwegian Padel Tour turneringer stikker ut.

-Vi har et stort ønske om å hæve kvaliteten på turneringer i Norge. Derfor har vi en dialog med forbundet om å skifte navn på noen av ranking turneringene til Norwegian Padel Tour i stedet, sier Henrik.

Planen med Norwegian Padel Tour er at den skall spilles med en A-klass der de 8 beste lagene i Norge spiller, B-klass med 16 lag og en C-klass der 32 lag kan spille.  

-Vi ønsker å gi spillere forutsigbarhet og går derfor ut med hele vår kalender for 2022 allerede nå. Vår forhåpning er at dette kan være med på å legge standarden for resten av padel Norge og underlette for andre arrangører. Da vet dom hvilke helger vi planlegger turneringer på, avslutter Henrik Ljungberg.

Hele terminlisten til Moss Padel ser dere nedenfor her.

About the author