NM 2021- En ny standard er satt

Etter 3 meget underholdende dager i PDL senteret i Ski er NM i padel 2021 offisielt over. 58 herrelag og 17 damelag kjempet fra første ball om NM gullet. Vi kan se tilbake på mange velspilte kamper, intens stemning, deilige burgere og et fantastisk arrangement.

Mannen bak kulissene, Øyvind Welle, organiserte en helt strålende turnering. Padelmagasinet snakket med flere både under og etter turnering som var imponert over arrangementet og mange fikk motivasjon til å spille enda mer padel fremover. Dette satt virkelig standarden for hvordan et NM skal arrangeres i framtiden. På spørsmål om hvorfor turneringen ble en suksess svarer Øyvind:

-Jeg tror nok det er flere grunner til suksessen, ikke minst at vi fikk arrangert dette på et nytt senter som PDL Ski og center court som var bygd opp med tribuner skapte en god stemning. I tillegg så hadde vi gode sponsorer som fikk organisert at Studio Padel fikk komme og streame profesjonelt, som tar hele atmosfæren mange hakk opp.

Øyvind Welle i arrangørstolen

Dette arrangementet viste at padel NM er gøy for alle nivåer, og med både A klasse og B klasse fikk alle som var med fra gruppespillet minst 3 kamper. Etter man ble slått ut kunne man nøye seg med å være tilskuer, og med en god burger i hånda se på norgeseliten krige om NM medaljene.

Alle spillerne hadde selv ansvar for å møte opp på banen til oppsatt tid. Dette fungerte godt og turneringen hadde god flyt. Uten særlige forsinkelser og tilstrekkelig med tid mellom kamper var de spillerne vi snakket med fornøyd med oppsettet.

-Vi har gjennom erfaring klart å planlegge spilleopplegget slik at det det har vært minimalt med forsinkelser gjennom hele helga. Vi minsket antall kamper for topplagene, ved å seede dem rett til sluttspill. Samtidig sikret vi at de som var langtreisende og på et lavere nivå fikk mange kamper ved å ha både innledende gruppespill og B-sluttspill, forteller en sliten men fornøyd Øyvind.

Studio Padel sin tilstedeværelse var en suksess og man kunne kjenne at man var på et stort arrangement når man hadde TV produksjon i samme hall som man spilte. Med over 40.000 seere gjennom helgen, var NM noe både svensker og norske seere kunne kose seg med i helgen. Facebook stream på andre baner gjorde at mange kunne følge med selvom de ikke var tilstede i hallen.

Resultater kan dere lese om her:

Fredrik og Frederick suverene i finalen!

Wanda og Patricia Norgesmestere!

About the author