NPT premiere i Sandefjord

Den første turneringen på årets Norwegian Padel Tour nærmer seg med stormsteg og Sandefjord vil være vertsby for en hendelserik helg 27-29 januar. Herrene i den høyeste klassen, A-klassen, spilles med de åtte høyest rangerte lagene i turneringen.

De to seedede lagene på herresiden er Fredrik Lundgren og Andreas Midell som er seeded som nummer én, og Andreas Ljones og Jonathan Hultkrantz Chesneau som er seeded som nummer to. Disse åtte lagene vil bli delt inn i to grupper med fire lag i hver. De to toppseedede lagene vil bli plassert i hver sin gruppe.

Gruppeinndelingen i Herrer A ser slik ut:

Herrer A Gruppe A

Fredrik Lundgren og Andreas Midell

Tobias Midje og Ilija Prosenica

Tobias Lystad og Martin Söderberg

Karl Solli Berge og Ken Rune Gibson

Herrer A Gruppe B

Jonathan Hultkrantz Chesneau og Andreas Ljones

Jesper Boberg og Tomas Wallberg Christian

Arntzen og Håkon Melbø Jan-Henrik Melbø og Trym Wennersten

Gruppespillet spilles nå lørdag og de to beste lagene i hver gruppe går videre til semifinalene på søndag. Konkurransen mangler noen av de virkelig store navnene i norsk Padel, som trolig sparer seg til den kommende NPT Masters turneringen i Drammen i februar. Men til tross for dette, er det mange gode lag som vil konkurrere denne helgen og det ser ut til å bli mange jevne kamper med åtte jevnsterke lag.

På damessiden vil det totalt være syv lag som kommer til start, fordelt på to grupper. De to seedede lagene og favorittene på forhånd er Mia Thoen Frogner og Jannicke Kristiansen, samt Emma Karlsrud og Hannah Martine Holst Lehfeldt.

gruppe 1 damer A

Mia Thoen Frogner og Jannicke Kristiansen

Wanda Håbrekke og Silvia Cristina Ricote Diaz

Camila Nielsen De Santana og Vendela Fridell

gruppe 2 damer A

Emma Karlsrud og Hannah Martine Holst Lehfeldt

Caroline Langfeldt Boye og Frida Vedlund

Rebeka Kalnozola og Birte Svenssen Cecilia Maria Hög

Gruppespillet for damene vil også spilles lørdag, og de to beste lagene i hver gruppe vil gå videre til semifinalene på søndag.

About the author