Ny ranking for mars 2022

Nå er ny ranking oppdatert som inkluderer resultater fra årets første Norwegian Padel Tour i Letohallen 12.-13. mars.

Det er gledelig å se at det er flere spille på rankingen nå enn tidligere. Damerankingen har nå 47 spillere som er en økning med 6 stykker. Herrene har 133 spillere på listen, hvilket er en økning med 17 stykker. For å komme med på rankinglisten må du være medlem i en padel eller tennisklubb, tegnet lisens og spillet minimum en ranking grundende turnering i de siste 12 månedene.

Ignacio Bravo ny på herrenes topp 10

På herrenes topp 10 liste er spanjolen Ignacio Bravo ny på listen og går rett in på plass nummer 2. Dette er mulig fordi også World Padel Tour poeng teller in. Bravo som vant første Norwegian Padel Tour i Letohallen sammen med Henrik Ljungberg fikk 60 poeng for vinsten og fikk i tillegg med seg 800 poeng fra World Padel Tour der hver enkelt poeng teller som 100 på den norske rankingen.

Rankingen ligger til grund for seeding og inndeling i klasser på NPT

Din plassering på rankingen er avgjørende for om du skal bli seedet og i hvilken klasse du for lov til å spille i NPT. Det er gjennomsnittsplasseringen som du og din partner har som gir deg en summ. For eksempel: Anna er ranket som nummer 5 og Stine er ranket som nummer 9. Da blir deres snitt ranking plass nummer 7.

Her nedenfor ser dere topp 15 for damer og herrer.

Ønsker dere å se heile rankingen i sin helhet så finner dere den her: Rankingliste

About the author