Nybakte Norgesmesterne på EuroChampions Trophy 2021

Fredag denne uken har Wanda Håbrekke og Patricia Miguel vært i Lisboa og spilt EuroChampions Trophy 2021.

De nybakte norgesmesterne Wanda og Patricia fikk denne uken muligheten til å delta i en turnering med andre mestere fra forskjellige land i Europa. 14 herrelag og 11 damelag kjempet om den gjeve ‘EuroChampions Trophy’. Det er Federation of European Padel (FEPA) som arrangerer turneringen, og inviterte det norske paret til å konkurrere mot andre padel nasjoner.

På fredag morgen spilte Wanda og Patricia kvartfinale mot et meget stabilt italiensk par. Etter en morsom kamp kunne Irene Ercoli og Serena Moltoni se seg selv videre til semifinale med sifrene 6-2, 6-1. De norske damene melder om en fin kamp der de tar med seg gode erfaringer videre.

-Det var vanskelig å få et så bra par som Italia i første match. De spiller veldig solid. Vi klarte absolutt å henge med, men de vant alle avgjørende golden points. Vi fikk aldri kommet helt inn i spillet vårt men det er nok fordi de er litt bedre enn oss, forteller Wanda Håbrekke.

Wanda Håbrekke i aksjon tidligere i år

Senere på dagen ventet en semifinale i B-klassen mot Zofia Piórkowska og Aleksandra Rosolska fra Polen. Her ble det dessverre tap med 6-2, 6-2 for de norske damene, og med det slutt på turneringen. Wanda og Patricia forteller at denne turnering har gitt god læring og flere utfordringer.

-Det som vi slet litt med var at det hadde regnet og ble derfor veldig fuktig. Det ble spesielt utfordrende med veggene på grunn av dette. Vi hørte også at de fleste andre hadde spilt utendørs som forberedning, sier Wanda.

På spørsmål om hva som skal til for å henge med i toppen, svarer Wanda at det må trenes mer systematisk fremover men at de har fått gode tilbakemeldinger på at de har spilt mye bra padel.

Link til resultater: https://www.tiepadel.com/Tournaments/eurochampionstrophy2021/Overview

About the author