Også PDL Økern er blitt tvangsstengt

Padelmagasinet kunde tidligere i uken melde om at Interpadel Oslo har blitt nedstengt av Oslo kommune på grund av at dom ikke har blitt gitt brukstillatelse. Neste senter som blir nedstengt i Oslo er PDL Økern som onsdag 12:00 var nødt til å stenge hallen. Grunnen er den samme som for Interpadel – mangel på brukstillatelse.

Hva Padelmagasinet erfar føres nå diskusjoner med Oslo kommune om å få dette behandlet raskt og rettet opp i. Men tradisjonelt sett er dette prosesser som vanligvis kan ta flere måneder.

PDL Økern som tidligere hette Allstar Padel åpnet for cirka to år siden og var Oslos første padelhall. Hallen var på mange måter startskuddet på padel boomen i Oslo.

Nå som både Interpadel og PDL har vært nødt til å stenge dørene til sine lokaler innebærer det at Oslo mister 11 dobbelbaner og 4 singelbaner. Trøkket på booking av baner har vært høyt tidligere og fremover blir det enda vanskeligere å finne banetider.

Tidligere på dagen i dag har PDL gått ut med informasjon til de som hadde booket spilletid i dagene fremover i Matchi og disse har fått credits tilbake i appløsningen. Ønsker man i stedet å få penger tilbake henvises man å kontakte PDL direkte.   

About the author