Over 10 000 seere første dag av NM!

Første dag av NM i Padel er over og den kan summeres med over 10 000 seere på Studio Padels sendinger, som dere kan se direkte fra her på padelmagasinet.no.

-Vi er kjempe fornøyd med første dag. Seerantallet er flere enn når vi sendte APT første gang, tidligere i år. Nivået på spillet den første dagen har vart litt variert men det er tydelig at folk har det gøy og liker å spille. Så tror vi både spillet og antallet seere blir enda bedre i løpet av helgen, sier Niklas Edin fra Studio Padel.

Dagens innledende gruppespill har bytt på variert spill og det var tydelig å se at flere spillere var ekstra nervøse når de klev in på center court og storproduksjonen fra Studio Padel.

Mest imponerende på center court dag en var nok Petter Ødegaard og Andreas Lindberg som hade stålkontroll i sin innledende kamp mot Mikael Bolak og Christoffer Myhrer. En kamp som på forhand føltes tøff sluttet med 6-0, 6-1 seier til Petter og Andreas.

-Vi spilte bra og stabilt. Jeg spiller til vanlig på backhandsiden men i denne turneringen står jeg på forehand. Det er litt annerledes. Jeg spiller litt mer roligere og kontrollert fra denne siden. For egen del føltes det helt komfortabelt å gå in på center court. Jeg tror våre motstandere var mer preget av det, sier en fornøyd Petter Ødegaard.

I første sluttspills kampe møter Petter og Andreas svenskparet Peter Midow og Joachim Øhrling.

-Det blir en tøff kamp. Jeg tenker at di får bære favoritt skapet. Men vi kjenner dem godt og har spilt med dom mange ganger. Så det blir en spennende og morsom kamp, avslutter Petter.

Andre par som fikk prøve på hetlufta og vinne på center court var blant annet Lasse Sundell sammen med Martin Söderberg og tidligere nevnte duo, Peter Midow og Joachim Öhling.

For å se alle resultater fra NM går dere in på appen Rankedin og eventet NM i Padel.

About the author