Padelpropaganda av Manuel og Javier i Elite finalen

Manuel Sanchez og Javier Parra startet turneringen uten å imponere. Men for hver kamp ble spillet deres litt bedre og når det var dags for finale så spilte de nærmest feilfritt.

Aldri har vi fått se bedre padel på norsk jord enn det vi fikk se i den helspanske finalen der Manuel og Javier spilte mot Daniel Bautista og Nacho Bravo som er trener på Moss Padel og vant på Norwegian Padel Tour siste helg. På forhånd føltes Nacho og Daniel som favoritter. Nacho med sitt tempofylte spill og Daniel med en følsom venstre hånd og stor variasjon. Men til slutt var det allikevel Manuel og Javier som kunde vinne kampen med 6-4, 6-1. To spillere som nesten ikke gjorte en feil over den 52 minutter lange kampen.

Fredrik Ask i fryseboksen

Norges ener Fredrik Ask kom til turneringen sammen med Claudio Zurita. Etter stabilt spill i gruppespillet fikk dem se seg slått i semifinalen over tre sett mot vinnerne Manuel og Javier. En semifinale der taktikken var tydelig fra Manuel og Javier – alle baller mot Claudio. Med andre ord så havnet Fredrik i fryseboksen og de fant aldri noen bra vei ut av den for Fredrik. Men som dere alle vet og har erfart, det er en del av padelen.

Frederick Schaefer stod opp bra mot spanjolene

Frederick Schaefer paret sammen med Sergi Bigas som til vanlig er trenere på PDL Ski. Den unge spanjolen viste opp et imponerende padel sinne og spilte stundtalls glimrende. Som forventet fikk Frederick en god del ball i sin semifinale.

– Jeg var forberedt på å få mye ball og jeg spilte opp mot det beste jeg kan spille. Så jeg er fornøyd at jeg henger brukbart med mot disse spillene, summerte Frederick Schaefer sin semifinale etter kampen.

Det ble tap med 3-6 og 4-6 men Fredericks spill lover allikevel godt for fremtiden.  

Det var god stemning på Nordic Padel og trangt om plassene rundt center court når eliteklassen skulle avgjøres. Padel på TV er gøy, men live er det magisk!

About the author