NPT: Wanda Håbrekke og Jannicke Kristiansen suverene

I damer A var det knyttet mye spenning til hvem som skulle klare å kapre årets første Norwegian Padel Tour seier. Regjerende norgesmester Wanda Håbrekke og hennes partner Jannicke Kristiansen spilte stabilt gjennom hele helgen og kan ta med seg viktige ranking poeng videre i sesongen.

I gruppe 1 var det Håbrekke/Kristiansen som kom inn som det høyest seedete paret, og de hadde få problemer med å avansere til semifinale. Det begynte litt vrient med 7-5 i første sett mot Cecilia Högrell og Hege Slåttavik, men etter dette tapte de ingen games resten av gruppespillet. Högrell/Slåttavik vant resten av sine kamper og sikret andreplass i gruppa og avansement til semifinale.

I gruppe 2 var det de unge talentene Mille Huse og Emma Karlsrud som klarte å komme seirende ut. Mot det spennende paret Hannah Lehfeldt og Simone Gomez ble det en jevn kamp som endte 2-1 til ungdommen. Lehfeldt/Gomez vant de resterende kampene og kom seg dermed også til semifinale.

På søndag så semifinalene slik ut:

Håbrekke/Kristiansen-Lehfeldt/Gomez

Huse/Karlsrud- Högrell/Slåttavik

Bilde tatt etter finalen.

Begge semifinalene ble vunnet 6-1, 6-1 av Håbrekke/Kristiansen og Huse/Karlsrud. I finalen skulle det bli mer spennende. Her vant Huse/Karlsrud første sett men de klarte ikke å beholde ledelsen og tapte de neste to. Endelig finalestilling ble 3-6, 6-0, 6-3 til Håbrekke/Kristiansen.

Fullstendige resultater kan dere finne her: https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=E67176C4-1D57-4F10-AE16-BECD033FAAEC

About the author