Rekordsterkt startfelt på NPT2 i Moss

I helgen spilles årets andre Norwegian Padel Tour i Moss. Interessen har vært stor og det er heile 84 spillere påmeldt. Startfeltet er kanskje det sterkeste i en norsk ranking turnering noensinne, med flere spanske innslag.

Blant navnene finner vi tre spillere med WPT ranking. Sergi Bigas som til vanlig er trener på PDL i Norge er rangert 309 i verden og kommer til start med sin søster Eugenia Bigas, rangert 87 i verden. Ignacio Bravo som vant siste NPT sammen med Henrik Ljungberg stiller også i NPT2 og er rangert 400 i verden.

Silvia Ricote gjør debut i NPT sammenheng

Wanda Håbrekke og Silvia Ricote

Silvia Ricote som vant We Love Padel for tre uker siden i lag med Wanda Håbrekke spiller nå sin første NPT turnering sammen med Lene Valaker. Dette paret får ses som favoritter sammen med regerende norske mesterne Wanda Håbrekke og Patricia Levitskiy De Miguel. Et outsider par er moren til Sergi og Eugenia som stiller til spill sammen med Isabelle Sunden.

Ignacio Bravo og Henrik Ljungberg får tøff konkurranse om førsteplassen

Henrik Ljunger og Ignacio Bravo

Selv om Ignacio Bravo og Henrik Ljungberg kanskje er di største favorittene i helgen så blir det hardt motstand. Det blir spennende å se hva Sergi Bigas og hans søster Eugenia Bigas kan stille med. Så har vi også første starten for i år av Michael Geraghty og Jacob Knagenhjelm som var i NM finale sammen i november. Hector Palacios og Daniel Picard gjør en ny start i helga og er sikkert sultne på revansje fra finaletapet i NPT1.  

Moss Padel håper på at få ordnet med streaming fra center court til helgen og kan da ses på Moss Padel sin facebook side.

Tidsskjemaer og trekning finner dere her

About the author