Rekordstort startfelt i helgens NPT

Totalt 88 lag er påmeldt til helgens NPT i Ski. Dette er det største startfeltet noensinne i en NPT. På kvinnesiden er det totalt 16 lag som deltar, fordelt på en A- og B-klasse. På herresiden er det totalt 70 lag som deltar, og det betyr at A-klassen utvides fra 8 til 16 lag. I NPT-reglene utvides A-klassen fra 8 til 16 lag når totalt antall lag overstiger 49.

Lehfeldt og Kristiansen favoritter

Det er ikke bare antallet lag som imponerer. Det er også høy nivå på startfeltet. På kvinnesiden blir det spennende å se hva det sterke nykomponerte paret Hannah Lehfeldt og Jannicke Kristiansen kan prestere. Selv om dette paret bærer favorittstempelet, er det flere sterke utfordrere. Blant utfodrene er andraseedede Emma Karlsrud sammen med Nina Pudar interessante og følge og Patricia Levitskiy De Miguel, som danner et sterkt par med Silvia Ricote Diaz.

Støre og Nino tilbake på NPT

På herresiden er Nino Yela og Jonas Støre tilbake og bærer favorittstempelet. Også Henrik Ljungberg og Jacob Knagenhjelm gjør sin første NPT sammen for året og vil helt sikkert være med å utfordre om topplasseringene. Et nytt og spennende nykomponert par er Michael Gereghty sammen med Joachim Schaefer.

Alen Putes og Oslo Padelklubb har gjort en imponerende jobb

Men listen med utfordrere kan gjøres lang, og vi kan glede oss til mange høykvalitets- og spennende kamper.

Det er Oslo Padleklubb med Alen Putes i spissen som har lagt ned en imponerende jobb for å få til tidenes største NPT. Konkurransen følges selvfølgelig best på stedet i PDLs flaggskipshall i Ski – men kan også følges via stream på nett.

About the author