Silvia Ricote og Hannah Lehfeldt overlegne i damenes NPT3

Silvia Ricote og Hannah Lehfeldt var på forhånd store favoritter til å vinne NPT3 i Ski. Og dom skuffet ikke noen. Silvia og Hannah vant alle sine 5 kamper uten å tape et eneste set.

Hannah Lehfeldt som har sin bakgrunn fra tennisen har bott de seneste året i Madrid og utviklet sitt padelspill betraktelig. I par sammen med rutinerte Silvia Ricote blev dom uovervinnelige. Silvia Ricote som kommer utefra Alicante jobber til daglig som padeltrener på Bærum Padel. Tidligere i mars vant hun WLP turneringen på Nordic Padel sammen med Wanda Håbrekke og nå vant hun sin andre seier i Norge.

Ellers var dameklassen på NPT3 noe mindre enn tidligere med kun 6 lag til start. På andre plass kom Isabella Billengren og Jannicke Kristiansen som vant alle sine kamper overbevisende, unntatt tapet mot Silvia og Hannah.

Till NPT4 håper vi at flere av parene som nå stod over er tilbake. Deriblant vinnerne av NPT2, Wanda Håbrekke og Patricia Levitskiy De Miguel. Da kan det bli en virkelig interessant A-klasse på damesiden.

About the author