Simon Vasques kommer til WLP

Norges største padel konkurranse, We Love Padel, har gjort klar en stor stjernespiller. Det er svenske Simon Vasques som er klar for start på Nordic Padel den 16. til 19. desember. Simon Vasques har vært rangert som nummer en i Sverige i lang tid og spiller vanligvis med spanjolen Cayetano Rocafort på Swedish Padel Tour. Hvem Simon Vasques spiller sammen med på We Love Padel er enda ikke helt bestemt. Men det ryktes om en spanjol rundt 30-streken på verdens rankingen.

Bak storturneringen We Love Padel står Simone Gomez Krook, Petter Ødegaard og Lasse Sundell.

– Vi har hatt en ønske om å bygge en turnering der alle føler seg velkommen uansett nivå. Ettersom du kan melde deg på forskjellige klasser beroende på hvilken nivå du spiller på, matches du mot spillere på cirka samme nivå som deg selv, sier Lasse Sundell.

Totalt er det over 250 spillere fordelt på 8 forskjellige klasser som skal gjennomføres i løpet av fire dager. For herrer spilles det i Elite (8 inviterte lag), A, B og C klasse. På damesiden spilles det A og B klasse.

– I Eliteklassen er det 30 000 til vinnende lag, forteller Lasse Sundell.

Men at det er prispengene som gjør at turneringen har skapt interesse internasjonalt mener Lasse ikke er riktig. I stedet trekker han frem den store veksten som foregår i padel idretten i Norge og at mange spillere ser at Norge er et viktig land og bygge sitt eget personlige varemerke i.

We Love Padel har på kort tid blitt en suksess i Norge og har tidligere blitt arrangert i Interpadels lokaler i Letohallen, i PDL’s lokaler i Ski og nå sist på Bærum Padel.

About the author