Sørlandsmesterskapet: Kommer sammen for å få padel fram i sør!

Etter en helg fylt av mange gode padelmatcher i både Søgne og Mandal sine padelhaller ble det til slutt kåret et vinnerpar i både A-sluttspill og B-sluttspill.

Det var herrene som spilte denne helgen, og med 19 par som stilte var det god trøkk fra start til slutt. Etter gruppespillet var det 8 lag som gikk videre til A-sluttspill. Alle de 4 forhåndsfavorittene kom seg til semifinalene. Her møtte turneringsarrangør Torgeir Aslestad og makker Gøran Birkeland, senterleder i Mandal Rikard Holmstrøm og Fredrik Stray Tjaum. Det ble 2-0 til sistnevnte. I den andre semifinalen spilte senterledere på PDL Sørlandsenteret, Mathias Mørkestøl og Christoffer Miranda, mot Tormod Skov-Skov og Joakim Johansen. Denne kampen endte 2-0 til Skov-Skov og Johansen.

I finalen var det mer jevnt, men Holmstrøm/Tjaum kom seirende ut med sifrene 3-6, 7-6, 6-2. Turneringsarrangør Torgeir Aslestad melder om en veldig god respons fra deltakerne.

-Turneringen fløyt veldig bra og alle lag fikk minst 4 kamper hver. Det var høyt nivå i både A og B sluttspill. Det som var fint var at det var mange lag fra både PDL og Just Padel sine haller. Det er viktig at vi kommer sammen for å utvikle padelsporten her i sør, slik at vi kan ta opp konkurransen med Østlandet, sier Torgeir lurt.

I B-sluttspillet var det den tidligere fotball landslagshelten Erik Mykland og hans makker Ivar Langenes som endte på topp. Langenes og Mykland, som er kjent som fightere på padelbanen, vant finalen med 6-4, 7-6 mot Eirik Solhaug og Philip Hogga.

Alle resultater kan finnes her: https://rankedin.com/en/tournament/9118/sorlandsmesterskapet-2022/draws

About the author