Søskene Eugenia og Sergi imponerte i Moss

Eugenia og Sergi var på forhånd et spennende par. Spørsmålet om hvor godt Eugenia, 87 i verden, kunne hevde seg blant herrene ble fort besvart. Hun spilte strålende padel og dominerte i perioder sin cross – selv mot de beste herrene.

Sergi Bigas

Det var tydelig hvor godt samspilte søskene var og taktisk drillet. På lørdagen ble det tap i gruppespillet mot Hector Palacios og Daniel Picard, men når de senere møttes i finalen på søndag var det en helt ny kamp bilde. Eugenia og Sergi var fullstendig overlegne og vant finalen med 6-1 og 6-2.

Hector og Daniel fikk revansje

På vei til finalen fikk vi se Hector Palacios og Daniel Picard få revansje mot Henrik Ljungberg og Ignacio Bravo. En reprise på finalen i NPT1.

-Jeg klarte ikke å spille på det nivået som jeg gjorde sist i Letohallen. Hector og Daniel er et veldig sterkt par og det kreves at jeg spiller på mitt beste om vi skal være med her. Nå fikk jeg ikke gitt Nacho (Ignacio Bravo) den hjelpen han trenger for å vise hvor god han er. Det var en absolutt velfortjent seier for Hector og Daniel, avslutter Henrik Ljungberg.

Knepent tap for Nino og Jacob i semifinalen

I den andre semifinalen fikk vi se det nykomponerte paret Nino Yela og Jacob Knagenhjelm. Nino som til vanlig spiller sammen med Jonas Støre som hadde blitt syk og det samme for Jacobs tiltenkte partner, Michael Geraghty. Nino og Jacob presset Sergi og Eugenia hardt i en lang kamp over tre set. Men etter 6-4 i avgjørende set til søskenparet fra Spanien var saken klar.  

Petter Ødegaard og Fredrik Lundgren vant i herrer B

En tidligere landslagsspiller i Håndball (Fredrik) og en tidligere elitespillere i volleyball (Petter) viste seg å være et fremgangsresept.

Petter og Fredrik vant finalen etter en tøff kamp mot Kristoffer Brække og Ronny Jensen som sluttet 6-7, 6-1, 6-3.

-Det føles veldig bra. Spesielt godt er det å kunne få revansje mot Ronny og Kristoffer som jeg og Christian Arntsen tapte en jevn tre-setter mot i NPT1, sier en fornøyd Petter Ødegaard.

Dette var første gangen disse to herrer paret sammen og det så ut som de trivdes på banen.

-Fredrik er veldig god på å motivere og prate underveis og det ga meg konstant god selvtillit. Han er også flink til å sette fart i spillet og gi oss en aggressiv posisjon, noe som gjorde det lettere for meg å komme til i de avgjørende situasjonene, konkluderer Petter.

About the author