Spillet bak Stupas partnerskifte

Det kom som en bomb for dom fleste når Franco Stupaczuk meldte om sitt brudd med Alex Ruiz. Selv for Ruiz kom det som en overraskelse. Paret var rangert som det tredje beste paret i verden og har gjort stor suksess på World Padel Tour.

Men bak kulissene har ikke Stupa følt seg komfortabel i par med Alex Ruiz. Fra en nærme venn til Stupa har padelmagasinet fått god innsyn i hvorfor Stupa har følt det slikt.

Sammen med Alex Ruiz har det offensive spillet fremst falt på Ruiz mens Stupa har fått gjøre mye av den defensive jobben. Dette er en rollefordeling som Stupa ikke har likt å ha. Han ønsker å være den i paret som tar det største ansvaret i det offensive spillet og har et ønske om å få skinne mer ute på banen.

Derfor begynte Stupa å se på alternative spillepartners med en mer defensiv profil. Førstevalget til Stupa er barndomsvennen Martin Di Nenno. Men per nå ønsker ikke Di Nenno å forlate Navarro Paquito som har gjort fantastiske resultater sammen den siste tiden.

Samtidig vet Di Nenno at partnerskapet med Paquito mest sannsynlig er i et begrenset tidsrom og derfor har dom gode vennene Stupa og Di Nenno allerede begynt å forberede seg på neste steg i karrieren.

Når Pablo Lima spurte Stupa om å pare sammen passet dette godt. Lima er beredd å ta det defensive jobbet og la Stupa gå for dom store poengene i det offensive spillet. Lima spiller likt Di Nenno og er en bra partner for å forberede seg på spill sammen med Martin Di Nenno når Di Nenno og Paquito separerer.

Selv om denne informasjonen kommer fra en nærme venn til Stupa vil vi fra Padelmagasinet understryke at informasjonen ikke er styrket direkte av Franco Stupaczuk.

About the author