Storturnering på Sørlandet- PDL Stålprofil Sør Open

Det er duket for padelfest på Sørlandet. På PDL sitt nye senter på Mjåvann i Kristiansand smeller det 27-29.mai. Norges eliten og alle andre er invitert til PDL Stålprofil Sør Open med 8 forskjellige klasser.

Med 12 baner, 14 meter takhøyde, og 2 center courts med tribune er hallen klar for å ta imot spillere som reiser fra Norge rundt. I eliteklassen skal noen av Norges absolutt beste spillere være med. Regjerende norgesmester Frederick Schaefer og hans spanske partner Sergi Guimet blir å regne som de største favorittene her, sammen med Nacho Bravo og hans partner Alberto Rea som kan gi hard konkurranse om seieren i denne klassen. Det blir pengepremier i både eliteklassen og i A-klassene. De andre klassene vil bli premiert med gavekort og andre godsaker.

Når turneringsansvarlig Christoffer Miranda snakker om målet med turnering er han veldig klar i sin tale.

-Målet vårt er å ha en fantastisk innvielse av det nye senteret samtidig som dette blir starten på noe stort på Sørlandet. Vi håper å fremover kunne arrangere flere store turneringer som trekker mange spillere og også eliten til våre haller her. Vi vil at folk her skal bli inspirert og at idretten skal fortsette å vokse. Denne turneringen er for alle padel spillere i Norge, uansett nivå, forteller Christoffer.

Turneringen har følgende klasser:

-Herrer elite (8 plasser), Herrer A (16 plasser), Herrer B (16 plasser), Herrer C (16 plasser)

-Damer A, Damer, B, Damer C (16 plasser i hver klasse)

-Mixed Klasse (16 plasser)

Alle lag er garantert minst 3 kamper hver.

Det vil også bli bankett med tapas på et leid utested på lørdagskvelden.

Påmelding her: https://rankedin.com/en/tournament/10050/pdl-krs-stalprofil-sor-open

About the author