Studio Padel sender direkte fra NM i Padel

Studio Padel sender fra NM

Årets største begivenhet, NM i padel, blir historisk! Det er bekreftet at den svenske padel streaming kanalen Studio Padel skal sende direkte fra NM 26.-28. November på PDL senteret i Ski. Med 28.000 abonnenter og over 3.6 millioner avspillinger har Studio Padel fastslått seg som en av hovedkanalene der folk ser padel. Med sendinger fra fredag klokka 16:00 til finalene på søndag skal Studio Padel bidra til at kamper som spilles på centercourt blir streamet og lagret på Youtube.

En av de sentrale figurene bak Studio Padel sin første tur til Norge er regionsjef i PDL, Andreas Lindberg. Det som begynte med en telefon samtale via Facebook med Fredrik Nordin (Studio Padel), endte med at første uke i November var NM sendingen bekreftet.

– Målet er å gi denne prestisjefylte turneringen det rampelyset den fortjener og dette er et steg i riktig retning for hvordan et NM skal gjennomføres kvalitetsmessig i fremtiden, sier Andreas.

Med streaming i 1080p og et eget filmcrew med forskjellige kameraer blir det streaming i verdensklasse. Med både repriser og slowmotion vil du som ser på få se norges beste spillere som du aldri har sett dem før. Alle kampene som streames vil bli lagret på Youtube.

– Å få til å spare kampene på Youtube med profesjonelle sendinger og et stort antall følgere gjør at flere kan se på i ettertid og kanskje bli sugne på denne fantastiske sporten. Vi håper sporten lettere kan bygges videre og at neste år er det kanskje en TV kanal som vil ha sendinger av NM, forteller Andreas Lindberg.

Vi gleder oss til å ha Studio Padel i Norge, og håper at alle som er glade i padel og ikke kan være fysisk tilstede under NM slår seg ned i sofaen hjemme og følger med!


Link stream fredag: https://www.youtube.com/watch?v=MIfdtBcHPbg

About the author