Stupa bryter med Ruiz og parer sammen med Lima

På formiddagen i dag gikk Franco Stupaczuk ut på sin instagram at han bryter med sin partner Alex Ruiz. Han skriver også at han skal fortelle om sin nye partner senere. Men Padelmagasinet er på plass i Alicante og har fått førstehåndsinformasjon fra en nærme venn til Stupa. Den nye partneren er tidligere verdens ener Pablo Lima.

Det var tydelig etter Maxi Sanchez og Pablo Limas tap i kvartfinalen på World Padel Tour i Alicante at noe var galt i samarbeidet. Dom begge forlat idrettssenteret med 30 meter avstand fra hverandre og satte seg i hver sin shuttle bil tilbake til hotellet. Det gikk også å se i Stupas og Ruiz kvartfinale at den gode kjemien ikke var den samme som tidligere. Nå var det en god del krangling mellom ballene og ikke den positive energien som vi tidligere har sett.

Kanskje er dette Pablo Limas siste mulighet å holde seg kvar i toppen. Lima har sett umotivert og uinspirert ut de siste månedene. Fremtiden må vise om Stupa er mannen som kan få tilbake gløden i Limas øyene på nytt.

Hvem Alex Ruiz parer sammen med har vi enda ikke noen informasjon om. Men en spillere som nå står ledig er Maxi Sanchez. Padelmagasinet jobber videre med dom kjeller vi har nede i Spania og kommer tilbake når vi vet mer.

About the author