Sveriges hardeste smash kommer til Oslo

Padelmagasinet kan bekrefte at Linus Frost, med Sveriges hardeste smash, kommer til WeLove Padel turneringen fra 17.-19. desember på Nordic Padel i Oslo.

Startfeltet i herrer elite klassen på WLP blir det sterkeste som har vært i Norge. Denne uken ble det klart at Linus Frost skal spille sammen med Adam Knutsson-Sundblad. Den tidligere tennisspilleren på 196cm har blitt kjent i Sverige på grunn av sitt overhead spill, og smashen hans har blitt spesielt lagt merke til. Etter at han debuterte i SPT 4 med Pierre Bonfré og kom seg overraskende til finalen, har han fortsatt å være blant de beste i Sverige.

Dette kommer etter at Simon Vasquez og Augustin Gomez Silingo måtte trekke seg fra turneringen på grunn av at en annen turnering ble flytta til samme dato som WLP. De er bundet med kontrakt til å delta i den andre turneringen. Heldigvis så setter dette ingen demper på turneringens kvalitet, da Lasse Sundell og resten av laget som arrangerer WLP har klart å få inn andre store navn.

-Vi er veldig fornøyd med spillerne som kommer til WLP. Folk kan forvente å se matcher på et nivå de aldri har sett live før, og det gleder vi oss til. Linus Frost med Sveriges desidert hardeste smash blir nok fort en publikumsfavoritt. Vi jobber fortsatt med å få på plass de siste spillerne og vi kan bekrefte at det kommer til å bli et veldig høyt nivå på dem, smiler Lasse Sundell.

I tillegg til både spanske og svenske proffe spillere, stiller Norge med 5 spillere i herrer elite. Fredrik Ask, Frederick Schaefer, Michael Geraghty, Hector Palacios, og Faustino Arino skal alle spille med utenlandske partnere i turneringen. Det blir spennende å se hvordan våre norske helter kan gjøre det med og mot spillere som kommer fra store padel nasjoner som Sverige og Spania.

Påmeldingen til WLP som spilles 17.-19. desember er helt fullt men om du vil få med deg matcher på toppnivå så er det bare å komme som publikummer. Det er plass til 200 stykker på arrangementet, etter at Oslo kom med nye korona restriksjoner.

I tillegg er det venteliste om man er gira på å bli med å spille selv. Det finnes klasser for alle nivåer, men det blir ingen utvidelser av antall deltagere.

Følg WeLove Padel her: https://www.facebook.com/welovepadelnorway

Deltagere Herrer Elite (bekreftet):

  1. Fredrik Ask/Victor Mena
  2. Frederick Schaefer/Sergi Bigas
  3. Adam Knutsson-Sundblad/Linus Frost
  4. Johan Fors/Axel Holm
  5. Jairo Jose Bautista Otriz/Michael Geraghty
  6. Francisco Manuel Gil/Hector Palacios
  7. Faustino Arino/

About the author