Tobias Lystad og Robert Andersson til topps i herrer B

Tenniseliten er på vei in i norsk padel og i NPT3 var det tidligere tennisspillene Tobias Lystad og Robert Andersson som gikk heile veien til vinst.

Men de begge spillene har helt forskjellige reiser innenfor padelsporten. Mens Tobias Lystad ikke har spilt padel i et år engang så begynte Robert Andersson med padel for lenge siden. Robert vant det første svenske mesterskapet i padel 2010 sammen med Simon Vasques.

-Vårt spill fungerte veldig bra sammen hele helga og det har vært et veldig godt arrangement her i Ski, sier en fornøyd Tobias Lystad.

Finalen startet ellers med stor ledelse, 5-1 for motstanderparet Henrik Kleven og Håkon Melbø før Tobias og Robert kom i gang og tilslutt kunde vinne første set i et knalltøft tiebreak der Henrik og Håkon hade setball ved 7-6.

-Når vi klarte å snu første set så merket vi at Henrik Kleven begynte å se sliten ut. Da flyttet vi over mer av spillet på han og det andre setet ble enklere for vår del, fortsetter Tobias.

Det andre setet sluttet 6-0 til de tidligere tennisspillerne. Men Håkon Melbø og Henrik Kleven var allikevel fornøyde med innsatsen i helga.

-Jeg er fornøyd med vår innsats men det var kjipt at vi ikke fikk med oss første set. Jeg spilte på forehand denne turneringen og det er jeg ikke vant til men det fungerte egentlig veldig bra, sier Håkon Melbø etter kampen.

About the author