Tøff motstand for Fredrik Ask på World Padel Tour

Foto cred: World Padel Tour

Det blev dessverre 2-6, 2-6 tap direkte for Fredrik Ask (246 vr) og sin partner Lago Gonzales Niño (161 vr) i den første kampen i kvaliken til World Padel Tour Miami, som er årets første turnering.

Fredrik og Lago møtte et meget sterkt spanskt par i første runden. Motstanderne som er straks over 100 streken på verdensrankingen er et av de sterkeste i kvaliken. Boris Castro Garcia (102 vr) og Pablo Castillo Valverde (110 vr).  

-Det var en veldig tøff trekking for våres del mot et solid par. Dette er gutter som vanligvis cruiser seg gjennom de første rundene i kvaliken på WPT og de har gått in i hovedturneringer tidligere, forteller Fredrik Ask.

Fredrik som nettopp har flyttet ned til Madrid der også kvaliken spilles er til tross tapet ved godt mot.

-Vi startet kampen veldig godt med å breake deres serve før det blev tøffere. Men dette er en veldig god erfaring for meg og møte disse typer av spillere. Det er det som trengs for å ta neste steg i utviklingen, fortsetter Fredrik.

  Fremover venter fortsatt hard trening i Madrid for Fredrik.

-Vi kjør beinhardt her nede. Tre timer padel om dagen og to timer fystrening. De siste fem ukene har jeg trent mer enn hva jeg gjorde totalt i hele 2021, sier en smilende Fredrik.

Hvordan klarer kroppen den type endring i treningsmengde?

-Det har gått bra. Jeg har ikke helt det der overskuddet nå, men det kommer seg, avlslutter Fredrik.

Hva som blir neste turnering for Fredrik er ikke helt avklart men eventuelt blir det spill allerede neste uke når det er FIP Gold turnering.

About the author