TRETORN STARTER EGEN SPORTSAVDELING I NORGE

Pressemelding Adidas/Tretorn 03.12.21

Adidas er et av verdens mest ledende merker innen padel med sponsing av noen av verdens beste spillere som for eksempel Alex Ruiz, Seba Nerone, Martita Ortega og verdensener Alejandro Galan. 

Etter å ha betjent det norske markedet gjennom en distributør har svenske Tretorn AB nå bestemt seg for å styrke salgsavdelingen med en sportsavdeling i Norge. Det innebærer økt markedsføring og direkte leveranse fra sentrallageret i Helsingborg til den norske avdelingen.

Bærekraft viktig del i arbeidet fremover

Både Adidas og Tretorn har den siste tiden jobbet hardt med bærekraft i både produktene, emballasjen og selve produksjonen. Adidas har en egen padel kolleksjon som heter #greenpadel som er laget av miljøvennlige produkter.

-Adidas Padel planter 3 kvm med tre for hver Greenpadel racket som blir solgt. Adidas Padelskogen ligger i Calahorra De Boedo (Spania) med totalt 2,4 hektar, tilsvarende 120 padelbaner, sier William Aligo som er Country Manager Sport for Tretorn Norway AS 

Dette er et arbeid som er viktig for både Adidas og Tretorn og noe som vi jobber målbevisst med, sier William Aligo som er Country Manager Sport for Tretorn Norway AS. 

William som tidligere jobbet i Scantrade AS/Umbro har fått oppgaven å være ansvarlig for markedet i Norge.

-Dette er en ekstremt spennende utfordring vi har foran oss. Padel sporten vokser enormt fort overalt og interessen er meget stor i Norge. Kombinasjonen av merkevaren Adidas og Tretorns styrke på det skandinaviske markedet gir oss et viktig forsprang. Vi planlegger å bygge et sterkt samarbeid med ledende sportskjeder, padelsentere samt steder padelspilleren kan få optimal veiledning og service. Vi kommer også fremover til å sponse norske spillere og lokale arrangementer i Norge, sier William Aligo, Country manager Sport, Tretorn Norway AS.

William Aligo, Country manager Sport, Tretorn Norway AS

  

Kontakt;

William Aligo, Country manager Sport, Tretorn Norway AS

Tel; +47 97 03 75 48, Mail; William.aligo@tretornnorway.com

About the author