Wanda og Patricia fortsetter å dominere norsk padel

Wanda Håbrekke og Patricia Levitskiy De Miguel vant NM i november og kom til NPT2 som favoritter. I semifinalen ventet tøft motstand på forhånd av stjernetreneren fra Spania, Silvia Ricote som spilte sammen med Lene Valaker.

Men Wanda og Patricia startet kampen knallhardt og gikk raskt frem til en 6-1 seier i første set. Det andre settet ble betraktelig tøffere men det var Wanda og Patricia som kunne slå in matchballen og vinne med 6-4.

– Det var en gøy kamp å spille. Jeg har spilt en god del med begge. Lene og jeg begynte å spille padel sammen og spilte NM i 2018. Silvia spilte jeg med på WLP for to uker siden og jeg vet hun er en veldig sterk spillere der det kreves at vi spiller på et høyt nivå for å vinne. Vi spilte veldig fokusert. Tempoet var høyt og det passer oss godt. Vi spiller bedre når vi møter bedre spillere, sier en fornøyd Wanda Håbrekke

I finalen ventet Mille Huse og Emma Karlsrud som hadde vunnet en hard kamp mot Camilla De Santana og Vendela Fridell med 7-6 og 6-4.

Rivstart av Wanda og Patricia

Akkurat som i semifinalen startet Wanda og Patricia på en imponerende måte og gikk frem til 6-1 vinst. Det skulle dog bli tøffere etter hvert. Mille og Emma reiste seg fra første settet og var det laget som dominerte i andre sett. Et sett som de også vant med 6-4.

I avgjørende sett viser Wanda og Patricia på sin rutine og hvorfor de dominerer norsk dampadel. Settet vinnes med 6-2 og to meget fornøyde damer strekker hendene opp i været.

– Vi var skikkelig på i første sett og vant helt greit. I andre sett mistet vi litt fokus og klarte ikke holde tempoet samtidig som Mille og Emma var veldig flinke til å forsvare seg. I tredje settet klarte vi å skru opp tempoet igjen og det var veldig fint at vi kunde vinne det settet, avslutter Wanda Håbrekke.

Patricia og Wanda

About the author