Wanda vil ha mange golden points på NM

I hverdagen kombinerer Wanda Håbrekke trenerjobb i både tennis og padel. Men hun er også en meget god spiller. På NM satser hun på å gå hele veien til topps, sammen med Patricia Levitskiy de Miguel. 

Den siste tiden har hun gjort det hun kan for å forberede seg så godt som mulig til NM.

– Det har blitt mer trening hver uke og jeg har spilt flere turneringer enn vanlig. Vanligvis holder jeg veldig mange treninger. Men nå på slutten har jeg prioritert egen trening litt mer. Så formen begynner å komme.

Wanda ble introdusert til padel for fem år siden og begynte å spille for alvor for tre år siden.

– Det er en enkel idrett å begynne med. Alle kan være med og det går fort å få til en mestringsfølelse, sier Wanda med et smil.

På NM spiller hun sammen med Patricia. En spiller som Wanda liker å spille sammen med.

– Patricia har en sterk bandeja som bygger gode muligheter for oss. Dessuten er hun også god til å avgjøre ballene. I utgangspunktet spiller jeg på høyre siden og Patricia på venstre. Men begge er komfortable på begge sider, så det er mulig at vi skifter litt, forteller Wanda Håbrekke.

Wanda som er vant til å konkurrere, både fra tiden som tennisspiller men også nå som padelspiller, liker de store kampene og gleder seg til å komme in i hetlufta på NM.

– Jeg spiller vanligvis bedre jo viktigere kamper det er. Det er konkurranse instinktene i meg som trigges i gang. Gi meg mange golden points, jeg er klar, avslutter Wanda.

Hvordan det går får Wanda og sin partner Patricia kan du følge gjennom studio padels sendinger som du finner her på padelmagasinet.no eller så kan du følge det live på plass i Ski.

About the author