WLP går som planlagt i desember

Til tross av de nye restriksjonene så planlegger We Love Padel å gjennomføre sin storturnering på Nordic Padel 17.-19. desember.  

-Vi vet at mange personer har gledet seg til denne turneringen og vi ønsker å gå folk til møtes på det. Utefra de nye restriksjonene som gjelder per nå gjører vi bedømmingen at vi kan gjennomføre et sikkert og godt arrangement for alle deltakere. Vi følger nøye med på utviklingen og forholder oss til gjeldende regler, sier Lasse Sundell som er ansvarlig arrangør for We Love Padel.

Per nå er det lov til å ha 50 personer på innendørs arrangementer og 200 X 3 personer på faste tilviste plasser i kohorter. Utefra disse restriksjonene ser arrangøren for seg en håndterbar gjennomføring.

-Vi ser nøye på hvordan vi kan gjennomføre dette på beste måte, der deltakeropplevelsen blir så god som mulig. Samtidig som vi tar hensyn til den rådende corona situasjonen. Vi utgår ifra et arrangement med 50 personer til stede, men ser også på hvordan vi eventuelt kan ta in publikum på faste tilviste plasser. Vi må drøfte dette med ekspertise og komme tilbake med et konkret oppsett på dette, fortsetter Lasse Sundell.   

Padelmagasinet har tidligere skrevet om at spilleren med Sveriges hardeste smash, Linus Frost kommer til Nordic Padel for å spille WLP. Men Linus er ikke alene om stjernestatus i elite klassen. Startfeltet i elite klassen er det sterkeste som noensinne har vært på en turnering i Norge.

-Vi er veldig glade at alle spillere fremdeles har sagt at dom ønsker å delta, til tross av de nye restriksjonene. Dette blir helt rått, avslutter Lasse.

Slik ser startfeltet ut i eliteklassen:

Hector Palacios/Francisco Manuel Gil

Fredrik Ask/Victor Mena

Jairo Jose Bautista Otriz/Michael Geraghty

Frederick Schaefer/Sergi Bigas

Anton Andersson/TBA

Adam Knutsson-Sundblad/Linus Frost

Johan Fors/Axel Holm

Faustino Arino/TBA

About the author